Instruktører

Karl-Fredrik Skjørshammer

Shihan/Hovedinstruktør Shihan

Karl-Fredrik Skjørshammer er gradert 6. Dan sort belte. Han er hovedinstruktør og fagansvarlig i Bærum Ju Jitsu Klubb. Han er også en av tre hovedinstruktører og systemutviklere innenfor stilarten, Ju Jitsu Norge.

Karl-Fredrik startet sin Ju Jitsu-karriere som barn i Oslo Ju Jitsu Klubb i 1980. Han har vært instruktør siden 1984 og var i mange år hovedinstruktør i Oslo Ju Jitsu Klubb (senere KICK kampsportsenter). Han har vært en hyppig benyttet instruktør i Norge og i utlandet i over 20 år.

Karl Fredrik etablerte, trente og deltok i Ju Jitsu Norges Demoteam gjennom mange år. Dette teamet ble kjent for sine kraftfulle og kreative oppvisninger i kampsportmiljøet i Norge og utlandet. Karl-Fredrik har konkurranseerfaring fra Karate og Ju Jitsu og ble norgesmester i Ju Jitsu fighting i 2002. Imidlertid er det Ju Jitsu som tradisjonell Budo, selvforsvar og kunstform som ligger hans hjerte nærmest.

Karl-Fredrik er utdannet fysioterapeut. Har mange års erfaring fra arbeid i psykiatrisk sikkerhetsavdeling, og senere arbeid med barn og ungdom. Han har også i flere år arrangert kurs i forebygging og håndtering av vold for spesielt utsatte yrkesgrupper. Arbeider i dag som privatpraktiserende spesialist i psykomotorisk fysioterapi.

John-Kenneth Svendsen

Sensei/Daglig leder

Sensei John-Kenneth Svendsen er gradert 3. Dan sort belte og instruerer på alle nivåer i Bærum Ju Jitsu Klubb.

Han er daglig leder av Bærum Ju Jitsu Klubb og er aktiv i drift og utvikling av klubbens virksomhet. John-Kenneth tilhører toppskiktet av utøvere i Norge. Han har deltatt på Ju Jitsu Norges oppvisningsteam vant gullmedalje i Duo kata konkurranse på World Kobudo Convention i Ottawa i mai 2014. Sensei John-Kenneth har en bred idrettslig bakgrunn. Han har vært profesjonell fotballspiller med spill i førstedivisjon og eliteserie. Han startet med Ju Jitsu i tidlig ungdom, og gjenopptok dette etter at han la opp som fotballspiller.

John-Kenneth jobber til daglig på en institusjon for autister i Bærum kommune.

Susanne Mader

Sensei

Susanne Kathlen Mader er gradert 2. Dan sort belte. Hun er assisterende instruktør på alle nivåer og har faste ukentlige treningsgrupper.

Susanne har mange års kampsporterfaring, konkurranseerfaring og er gradert 1. Dan sort belte i Judo. Hun er en dyktig utøver og foreløpig den eneste kvinnelig instruktør i Bærum Ju Jitsu klubb.

Susanne ønsker å bidra til at flere kvinner trener Ju Jitsu, og er en kjemperessurs for klubben. Susanne er av yrke kunstner, og har de siste årene hatt flere store utsmykningsoppdrag på private og offentlige byggeprosjekter. Se hennes hjemmeside: www.mader.no for mer informasjon.

Tom Nordby

Sensei

Sensei Tom Nordby er gradert 2. Dan svart belte. Han er instruktør på alle nivåer i Bærum Ju Jitsu Klubb og har faste ukentlige instruktøroppdrag.

Tom er en dyktig utøver med sterke Ju Jitsuteknikker og trener meget målrettet. Bærum Ju Jitsu Klubb er priviligert som har fått Tom med i sin intruktørgruppe.

Tom har tidligere kampsporterfaring og er gradert 1. kyu brunt belte i Shotokan karate. Tom har bred idrettslig erfaring, og er tidligere landslagsutøver i vektløfting, med flere NM-gull.

Tom arbeider til daglig som Kirurg ved Moss sykehus.

Marius Hardal

Sensei

Marius Hardal er gradert 2. Dan svart belte. Han er instruktør på alle nivåer i Bærum Ju Jitsu Klubb og har faste ukentlige instruktøroppgaver.

Sensei Marius Hardal har trent Ju Jitsu siden tidlig i tenårene, i ulike Ju Jitsu Norge klubber. Sensei Marius er en særdeles dyktig utøver og instruktør. Han tilhører eliteskiktet blant Ju Jitsu Norges utøvere og har deltatt i Ju Jitsu Norges oppvisningsteam, senest på World Kobudo Convention i Ottawa 2014 der han også tok gull i Duo kata konkurranse.

Marius er utdannet lærer og arbeider til daglig på Emma arbeidssenter i Bærum kommune.

Henrik Foss

Sensei

Sensei Henrik Foss er gradert 2. Dan svart belte. Sensei Henrik er en dyktig Ju Jitsu utøver.

Han er en systematisk instruktør som er nøye med detaljer, samtidig som han alltid utfordrer dine fysiske forutsetninger.

Henrik har bred kampsportbakgrunn. Han har trent kickboksing og Muay thai siden ungdommen. Han har erfaring fra lengre treningsopphold i Thailand og har gått kamper. –

Wilhelm Hesselberg

Sensei

Sensei Wilhelm Hesselberg er gradert 1. Dan svart belte Sensei Wilhelm er en dyktig og målrettet utøver, og en dyktig instruktør.

Han underviser både barn og voksne i Bærum Ju Jitsu Klubb. Han har på vegne av BJJK og JJN deltatt i submission fight og duo kata konkurranse, samt JJN`s Demoteam på internasjonale treningsleire.

Wilhelm har bred idrettslig erfaring, bla som deltager på landslaget i dragebåtroing, og som ishockeyspiller. Wilhelm arbeider til daglig som lærer og i SFO i Bærum.

Tarald Røste

Instruktør

Tarald Røste er gradert 1. kyu brunt belte.

Tarald har selv to aktive og meget flinke døtre, og instruerer på barnepartiene i BJJK. Han er en dyktig og initiativrik instruktør og en ressursperson for klubben.

Nicolai Riise

Instruktør

Nicolai Riise er gradert 1. kyu brunt belte.
Nicolai er er dyktig utøver og instruktør. Han har en aktiv sønn og instruerer barn, og er assisterende instruktør på øvrige grupper i BJJK.

Nicolai har bred kampsport erfaring fra boksing, kickboksing, karate, tennis og golf. Han trener også vannski på høyt nivå.

Nicolai er partner og daglig leder i MAD arkitekter, bla kjent for leiligheter i Barcode.