Om klubben

Bærum Ju Jitsu Klubb ble stiftet 1. september 2006 av Karl-Fredrik Skjørshammer og John-Kenneth Svendsen.

Klubbens motto er: Engasjement og treningsglede.

Bærum Ju Jitsu Klubb har som hovedmålsetning å fremme tradisjonell Ju Jitsu, i betydningen; Ju Jitsu som selvforsvar, kampkunst og mosjonsidrett. Ju Jitsu Norge systemet, som har vært det ledende ju jitsu systemet i over 20 år, er styrende for den faglige virksomheten i Bærum Ju Jitsu Klubb. http://www.jujitsunorge.no/

TRENINGEN
I Bærum Ju Jitsu Klubb kan du trene et stort spekter av slag og spark-teknikker, kast-teknikker, kontrollteknikker og bakketeknikker.I Bærum Ju Jitsu Klubb får du allsidig trening av hele kroppen. Trening av koordinasjon, styrke, bevegelighet og kondisjon er integrert i treningsøktene, som består av lekbetonte oppvarmingsøvelser, trening av fallteknikk, slag, spark, kast/nedlegginger, kontroll/holdegrep og selvforsvarsteknikker.

TRENINGSKULTUREN
I Bærum Ju Jitsu Klubb legger vi stor vekt på at treningskulturen skal være inkluderende og ivaretagende. Det er ingen krav til forkunnskaper , eller fysisk form for å trene i Bærum Ju Jitsu Klubb.Trener du andre typer kampidretter, eller har erfaring fra beslektede treningsformer er du hjertelig velkommen i Bærum Ju Jitsu Klubb. I Bærum Ju Jitsu Klubb symboliseres erfaring og kunnskapsnivå ved ulike beltegrader fra hvitt belte og oppover til sort, slik tradisjonen er i asiatiske kampsporter. Bærum Ju Jitsu Klubb samarbeider med utøvere fra mange ulike kampidretter og har et stort nettverk i kampsportmiljøet i Norge.

MEDLEM AV WORLD KOBUDO FEDERATION
Bærum Ju Jitsu Klubb er medlem av World Kobudo Federation, som er en verdensomspennende organisasjon, hvis hovedformål er samarbeid og kunnskapsutveksling mellom en rekke ulike kampkunster og utøvere fra hele verden.

LOKALER
Bærum Ju Jitsu Klubb har flotte lokaler på Ramstadsletta 15, på Høvik/Blommenholm. Lokalene ligger i 4. etg med heis. Vi har 170 m2 dojo, stort oppholdsrom med Wifi og romslige garderober. Det er meget god tilgjengelighet med bil og kollektivtransport. De som kommer med bil tar, samme innkjøring som Essostasjonen og Scandic Hotell på Ramstadsletta. Ta buss 151 fra Rykkinn eller Oslo til stoppested, Glassverkveien. Derfra tar du gangvei under E 18( 5 min gange).

Etikette